U Labinu održane 3 radionice neformalne edukacije i osposobljavanja za turističke djelatnike

ODRŽAN SIMPOZIJ ‘’POTENCIJALI RIJEČKE INDUSTRIJSKE BAŠTINE’’
18/11/2019
Show all

U Labinu održane 3 radionice neformalne edukacije i osposobljavanja za turističke djelatnike

U Gradskoj knjižnici u Labinu u sklopu projekta Inspiracija 9. 10. i 11. prosinca održane su 3 besplatne radionice neformalne edukacije i osposobljavanja za turističke djelatnike.

Prva radionica pod nazivom Biti vodič, ali i storyteller! bila je namijenjena turističkim vodičima kojima je Manuela Hrvatin, licencirani storyteller i nacionalna koordinatorica za Interpret Europe, predstavila suvremene načine prezentacije baštine kroz metodologiju storytellinga te ih naučila kako ovu metodu koristiti u svakodnevnom poslovanju. Radionici je prisustvovalo 15 turističkih vodiča sa područja Labina.

Drugu radionicu pod nazivom Upotrijebi storytelling metodu kao inovativan pristup prema gostu održala je također Manuela Hrvatin za ciljanu skupinu hotelskih djelatnika koji su imali priliku više naučiti o konceptu storytellinga u turizmu te kako koristiti storytelling u svakodnevnom hotelskom poslovanju s ciljem stvaranja kvalitetnijeg doživljaja za gosta. Radionici je prisustvovalo 67 djelatnika zaposlenih u hotelskim kućama Valamar Rivijera i Maslinica.d.o.o.

Treća radionica pod nazivom Turizam i digitalni marketing – kako privući gosta? bila je namijenjena privatnim iznajmljivačima koje je Mateo Gobo, stručnjak informacijskih tehnologija iz firme Gobo Creative Solutions, upoznao sa suvremenim digitalnim alatima i kanalima koji pomažu povećati prodaju smještajnih kapaciteta. Radionici je prisustvovalo 17 privatnih iznajmljivača sa područja Labina.

1 Comment

  1. Briansug napisao:

    Wow, stunning portal. Thnx …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.