Natječaj za izlaganje/sudjelovanje na Festivalu industrijske baštine

Likovna kolonija INSPIRACIJA
30/03/2019
Natječaj za prezentacije na Simpoziju “Revitalizacija industrijske baštine kroz turizam”
31/03/2019
Show all

Natječaj za izlaganje/sudjelovanje na Festivalu industrijske baštine

Prijava izlaganja/sudjelovanja na Festivalu industrijske baštine

Prvi Festival industrijske baštine u sklopu projekta INSPIRACIJA održava se u Labinu 15.4. – 21.4. Festival će se održavati svake godine na svim lokacijama uključenima u projekt: Labin, Rijeka, Trbovlje i Slovenska Bistrica. Cilj Festivala je promovirati industrijsku baštinu svih uključenih područja te potaknuti stvaranje što više turističkih proizvoda inspiriranih industrijskom baštinom.
Pozivamo sve zainteresirane pojedince i organizacije sa područja Trbovlja, Slovenske Bistrice i Rijeke da se prijave kao sudionici Festivala i predstave vlastite proizvode, izložbe, gastronomiju ili događaje koji su inspirirani industrijskom baštinom.
Organizator Labin Art Express XXI snosi troškove puta, smještaja i hrane za izlagače.
Prijava mora sadržavati kratak opis onog što se planira predstaviti/izložiti (do pola stranice teksta) kao i podatke o izlagaču/organizaciji.

Prijave slati na e-mail: aleksandra@lae.hr

Rok prijave:
Rok za slanje prijave je 9.4.2019. godine.

Odabir prijava:
Ocjenjivanje pristiglih prijedloga te izbor izlagača obavit će ocjenjivački tim u sastavu: Dean Zahtila (predsjednik LAE XXI), Noel Mirković (voditelj komunikacijskih aktivnosti), Aleksandra Lazarević (voditeljica projekta Inspiracija).

Projekt sufinancira Europska Unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj, u okviru Programa prekogranične suradnje Interreg Slovenija-Hrvatska V-A 2014.-2020.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.