NATJEČAJ ZA NAJBOLJI SUVENIR, DOŽIVLJAJ I JELO NA TEMU OBRTNIČKE BAŠTINE U SLOVENSKOJ BISTRICI – Inspiracija

NATJEČAJ ZA NAJBOLJI SUVENIR, DOŽIVLJAJ I JELO NA TEMU OBRTNIČKE BAŠTINE U SLOVENSKOJ BISTRICI

OTVOREN INFORMACIJSKO-INTERPRETACIJSKI CENTAR U TRBOVLJU
01/07/2019
Produženo natjecanje za najbolji suvenir, turistički doživljaj i autohtono jelo, na temu rudarske baštine Labinštine u okviru EU projekta Inspiracija
10/07/2019
Show all

NATJEČAJ ZA NAJBOLJI SUVENIR, DOŽIVLJAJ I JELO NA TEMU OBRTNIČKE BAŠTINE U SLOVENSKOJ BISTRICI

Informativni centar za razvoj Slovenske Bistrice, u okviru projekta Inspiracija, poziva vas da se prijavite na natječaj za nove i originalne doživljaje, kulinarsku ponudu i suvenire na temu obrtničke baštine u općini Slovenska Bistrica.

Natječaj je dio prekograničnog projekta ‘Inspiracija – revitalizacija područja industrijske baštine kroz kulturni turizam u Trbovlju, Slovenskoj Bistrici, Labinu i Rijeci’. Proizvodi koji će biti odabrani na natječaju proizvest će se u suradnji s lokalnim tvrtkama i predstavljat će nove turističke proizvode projekta Inspiracija.

Na natječaj se mogu prijaviti sve fizičke i pravne osobe, a posebno se pozivaju mladi, ranjive skupine, starije osobe i umjetnici da pošalju svoje prijedloge i radove. Svaki kandidat može sudjelovati u raznim temama natječaja, ali s najviše tri prijedloga. Obrazac prijave i dokumentacija Proizvod mora biti dostavljen za svaku temu posebno.

Procjenu će obaviti stručna komisija koju imenuje RIC Slovenska Bistrica. U ocjenjivanju, Komisija će uzeti u obzir sve zaprimljene prijave i moći će pozvati autora da pojasni prijedlog. Proizvodi koji ne udovoljavaju uvjetima natječaja bit će isključeni prije ocjenjivanja. Komisija je potpuno samostalna u svojoj procjeni i odlučuje većinom glasova. Na odluku komisije ne mogu se uložiti prigovori. Komisija može odlučiti kako uključiti prijedlog ili proizvod u projekt Inspiracija.

Prijave se mogu podnijeti osobno u RIC Slovenska Bistrica i TIC Slovenska Bistrica, svakog radnog dana u radno vrijeme ili putem pošte na adresu: RIC Slovenska Bistrica, Trg svobode 5, 2310 Slovenska Bistrica.

Rok za podnošenje prijedloga je najkasnije do 15. srpnja 2019. u 12 sati.

Više o natječaju i prijavnim obrascima možete saznati OVDJE!

1 Comment

  1. grolyrtolemcs napisao:

    You could certainly see your expertise in the work you write. The world hopes for even more passionate writers like you who are not afraid to say how they believe. Always go after your heart.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.