NATJEČAJ ZA NAJBOLJI SUVENIR, DOŽIVLJAJ I JELO NA TEMU OBRTNIČKE BAŠTINE U SLOVENSKOJ BISTRICI

OTVOREN INFORMACIJSKO-INTERPRETACIJSKI CENTAR U TRBOVLJU
01/07/2019
Produženo natjecanje za najbolji suvenir, turistički doživljaj i autohtono jelo, na temu rudarske baštine Labinštine u okviru EU projekta Inspiracija
10/07/2019
Show all

NATJEČAJ ZA NAJBOLJI SUVENIR, DOŽIVLJAJ I JELO NA TEMU OBRTNIČKE BAŠTINE U SLOVENSKOJ BISTRICI

Informativni centar za razvoj Slovenske Bistrice, u okviru projekta Inspiracija, poziva vas da se prijavite na natječaj za nove i originalne doživljaje, kulinarsku ponudu i suvenire na temu obrtničke baštine u općini Slovenska Bistrica.

Natječaj je dio prekograničnog projekta ‘Inspiracija – revitalizacija područja industrijske baštine kroz kulturni turizam u Trbovlju, Slovenskoj Bistrici, Labinu i Rijeci’. Proizvodi koji će biti odabrani na natječaju proizvest će se u suradnji s lokalnim tvrtkama i predstavljat će nove turističke proizvode projekta Inspiracija.

Na natječaj se mogu prijaviti sve fizičke i pravne osobe, a posebno se pozivaju mladi, ranjive skupine, starije osobe i umjetnici da pošalju svoje prijedloge i radove. Svaki kandidat može sudjelovati u raznim temama natječaja, ali s najviše tri prijedloga. Obrazac prijave i dokumentacija Proizvod mora biti dostavljen za svaku temu posebno.

Procjenu će obaviti stručna komisija koju imenuje RIC Slovenska Bistrica. U ocjenjivanju, Komisija će uzeti u obzir sve zaprimljene prijave i moći će pozvati autora da pojasni prijedlog. Proizvodi koji ne udovoljavaju uvjetima natječaja bit će isključeni prije ocjenjivanja. Komisija je potpuno samostalna u svojoj procjeni i odlučuje većinom glasova. Na odluku komisije ne mogu se uložiti prigovori. Komisija može odlučiti kako uključiti prijedlog ili proizvod u projekt Inspiracija.

Prijave se mogu podnijeti osobno u RIC Slovenska Bistrica i TIC Slovenska Bistrica, svakog radnog dana u radno vrijeme ili putem pošte na adresu: RIC Slovenska Bistrica, Trg svobode 5, 2310 Slovenska Bistrica.

Rok za podnošenje prijedloga je najkasnije do 15. srpnja 2019. u 12 sati.

Više o natječaju i prijavnim obrascima možete saznati OVDJE!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.