Produženo natjecanje za najbolji suvenir, turistički doživljaj i autohtono jelo, na temu rudarske baštine Labinštine u okviru EU projekta Inspiracija

NATJEČAJ ZA NAJBOLJI SUVENIR, DOŽIVLJAJ I JELO NA TEMU OBRTNIČKE BAŠTINE U SLOVENSKOJ BISTRICI
01/07/2019
Odabrani autohtoni suveniri, jelo i doživljaj na temu rudarske baštine Labinštine
30/07/2019
Show all

Produženo natjecanje za najbolji suvenir, turistički doživljaj i autohtono jelo, na temu rudarske baštine Labinštine u okviru EU projekta Inspiracija

Prijavite se na natječaj sa originalnim idejama na temu rudarske baštine Labinštine i osvojite nagradu u iznosu do 150 eura!

Natječaj se produžuje u dvije kategorije:

1. A) Najbolji turistički doživljaj

2. B) Autohtono jelo

Do 12.07.2019. u ponoć!

Natječaj se provodi u sklopu projekta “Inspiracija – revitalizacija gradova Labin, Rijeka, Trbovlje i Slovenska Bistrica bogatih industrijskom baštinom kroz razvoj kulturnog turizma”. Na natječaju će se odabrati 2 idejna rješenja za lokalni suvenir na temu rudarske baštine koji će biti i izvedeni te će služiti u promotivne svrhe projekta te će biti odabrane najbolje ideje za doživljaj ili jelo također na temu rudarske baštine koji će biti uključeni u buduću turističku turu koja će biti rezultat projekta.

Na natječaj se mogu prijaviti sve pravne i fizičke osobe. Svaki kandidat može sudjelovati u raznim temama natjecanja, ali je potrebno za svaku temu posebno pripremiti i dostaviti dokumentaciju ili proizvod zajedno s prijavnim obrascem za natjecanje. Svaki autor može sudjelovati u natječaju s najviše tri prijedloga.

OCJENJIVANJE PRISTIGLIH RADOVA
Ocjenjivanje pristiglih radova će provesti stručna komisija u sastavu predstavnici Labin Art Expressa XXI, Turističke zajednice Rabac-Labin i predstavnici slovenske turističke agencije Naj Tura koji su partneri u projektu Inspiracija. Komisija za ocjenjivanje će uzeti u obzir sve primljene prijave i proizvode i moći će pozvati autora da pojasni ili dopuni primljeni proizvod. Prije ocjene stručna komisija će pregledati zaprimljene prijave i isključiti one koji ne ispunjavaju uvjete natječaja. Nagrađenim proizvodima i rešenjima koje odabere stručna komisija se nadoknađuju materijalni troškovi za pripremu prijedloga ili dodjeljuju nagrade u iznosu od 100 do 150 eura. Stručna komisija može odlučiti o vrsti integracije proizvoda, ideje u turistički proizvod Inspiracija. Stručna komisija za ocjenjivanje je potpuno autonomna i odlučuje samo s većinom glasova. Na odluku komisije ne mogu se uložiti prigovori.

NOVČANE NAKNADE/NAGRADE
Stručna komisija odabrat će 2 najbolja likovna rješenja za suvenir te dodijeliti novčane naknade autorima u iznosu od 150 eur brutto te će biti odabrane najbolje ideje za doživljaj ili jelo te će odabranim autorima biti dodijeljene novčane naknade u iznosu od 100 eur brutto.

Rezultati javnog natječaja bit će objavljeni na web-stranici stranici projekta www.inspiracija.eu i na društvenim mrežama fcb inspiracija.eu.

Po završetku postupka natječaja, prijaviteljima će biti vraćeni uzorci dostavljenih proizvoda, s izuzetkom odabranih proizvoda koji ostaju u arhivi.

Za više informacija o projektu posjetite web-stranicu: www.inspiracija.eu, facebook i instagram.

KAKO SE PRIJAVITI?
Odaberite kategoriju i prijavite se na javni natječaj s popunjenom prijavnicom “Prijava na javni natječaj za kategoriju A, B, C” koja je u prilogu. Uz prijavu, podnositelj mora dostaviti i gotov proizvod ili nacrt proizvoda/suvenira ili opis i fotografije za druge kategorije.

Do isteka roka za podnošenje prijava, prijavnica se može downloadati elektroničkim putem na web-stranici www.inspiracija.eu.

DO KADA SE TREBA PRIJAVITI?
Kandidati moraju podnijeti svoje prijave najkasnije do 12.07.2019. (do 00:00) na
info@istra-admajora.com ili poštom na adresu:
Ad Majora Turizam d.o.o.
Trg labinskih rudara 4
P.P.6
52220 Labin

Za sve informacije o projektu INSPIRACIJA i dodatne informacije o natječaju “Suvenir Inspiracija – revitalizacija industrijske baštine u Labinštini” možete kontaktirati: aleksandra@lae.hr

Pozvani ste da sudjelujete!

PRILOZI

Prijava na javni natječaj za kategoriju A

Prijava na javni natječaj za kategoriju B

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.