Produženo natjecanje za najbolji suvenir, turistički doživljaj i autohtono jelo, na temu rudarske baštine Labinštine u okviru EU projekta Inspiracija – Inspiracija

Produženo natjecanje za najbolji suvenir, turistički doživljaj i autohtono jelo, na temu rudarske baštine Labinštine u okviru EU projekta Inspiracija

NATJEČAJ ZA NAJBOLJI SUVENIR, DOŽIVLJAJ I JELO NA TEMU OBRTNIČKE BAŠTINE U SLOVENSKOJ BISTRICI
01/07/2019
Odabrani autohtoni suveniri, jelo i doživljaj na temu rudarske baštine Labinštine
30/07/2019
Show all

Produženo natjecanje za najbolji suvenir, turistički doživljaj i autohtono jelo, na temu rudarske baštine Labinštine u okviru EU projekta Inspiracija

Prijavite se na natječaj sa originalnim idejama na temu rudarske baštine Labinštine i osvojite nagradu u iznosu do 150 eura!

Natječaj se produžuje u dvije kategorije:

1. A) Najbolji turistički doživljaj

2. B) Autohtono jelo

Do 12.07.2019. u ponoć!

Natječaj se provodi u sklopu projekta “Inspiracija – revitalizacija gradova Labin, Rijeka, Trbovlje i Slovenska Bistrica bogatih industrijskom baštinom kroz razvoj kulturnog turizma”. Na natječaju će se odabrati 2 idejna rješenja za lokalni suvenir na temu rudarske baštine koji će biti i izvedeni te će služiti u promotivne svrhe projekta te će biti odabrane najbolje ideje za doživljaj ili jelo također na temu rudarske baštine koji će biti uključeni u buduću turističku turu koja će biti rezultat projekta.

Na natječaj se mogu prijaviti sve pravne i fizičke osobe. Svaki kandidat može sudjelovati u raznim temama natjecanja, ali je potrebno za svaku temu posebno pripremiti i dostaviti dokumentaciju ili proizvod zajedno s prijavnim obrascem za natjecanje. Svaki autor može sudjelovati u natječaju s najviše tri prijedloga.

OCJENJIVANJE PRISTIGLIH RADOVA
Ocjenjivanje pristiglih radova će provesti stručna komisija u sastavu predstavnici Labin Art Expressa XXI, Turističke zajednice Rabac-Labin i predstavnici slovenske turističke agencije Naj Tura koji su partneri u projektu Inspiracija. Komisija za ocjenjivanje će uzeti u obzir sve primljene prijave i proizvode i moći će pozvati autora da pojasni ili dopuni primljeni proizvod. Prije ocjene stručna komisija će pregledati zaprimljene prijave i isključiti one koji ne ispunjavaju uvjete natječaja. Nagrađenim proizvodima i rešenjima koje odabere stručna komisija se nadoknađuju materijalni troškovi za pripremu prijedloga ili dodjeljuju nagrade u iznosu od 100 do 150 eura. Stručna komisija može odlučiti o vrsti integracije proizvoda, ideje u turistički proizvod Inspiracija. Stručna komisija za ocjenjivanje je potpuno autonomna i odlučuje samo s većinom glasova. Na odluku komisije ne mogu se uložiti prigovori.

NOVČANE NAKNADE/NAGRADE
Stručna komisija odabrat će 2 najbolja likovna rješenja za suvenir te dodijeliti novčane naknade autorima u iznosu od 150 eur brutto te će biti odabrane najbolje ideje za doživljaj ili jelo te će odabranim autorima biti dodijeljene novčane naknade u iznosu od 100 eur brutto.

Rezultati javnog natječaja bit će objavljeni na web-stranici stranici projekta www.inspiracija.eu i na društvenim mrežama fcb inspiracija.eu.

Po završetku postupka natječaja, prijaviteljima će biti vraćeni uzorci dostavljenih proizvoda, s izuzetkom odabranih proizvoda koji ostaju u arhivi.

Za više informacija o projektu posjetite web-stranicu: www.inspiracija.eu, facebook i instagram.

KAKO SE PRIJAVITI?
Odaberite kategoriju i prijavite se na javni natječaj s popunjenom prijavnicom “Prijava na javni natječaj za kategoriju A, B, C” koja je u prilogu. Uz prijavu, podnositelj mora dostaviti i gotov proizvod ili nacrt proizvoda/suvenira ili opis i fotografije za druge kategorije.

Do isteka roka za podnošenje prijava, prijavnica se može downloadati elektroničkim putem na web-stranici www.inspiracija.eu.

DO KADA SE TREBA PRIJAVITI?
Kandidati moraju podnijeti svoje prijave najkasnije do 12.07.2019. (do 00:00) na
info@istra-admajora.com ili poštom na adresu:
Ad Majora Turizam d.o.o.
Trg labinskih rudara 4
P.P.6
52220 Labin

Za sve informacije o projektu INSPIRACIJA i dodatne informacije o natječaju “Suvenir Inspiracija – revitalizacija industrijske baštine u Labinštini” možete kontaktirati: aleksandra@lae.hr

Pozvani ste da sudjelujete!

PRILOZI

Prijava na javni natječaj za kategoriju A

Prijava na javni natječaj za kategoriju B

 

1 Comment

  1. grolyrto lemcs napisao:

    I was just seeking this information for a while. After six hours of continuous Googleing, at last I got it in your web site. I wonder what’s the lack of Google strategy that do not rank this kind of informative web sites in top of the list. Normally the top websites are full of garbage.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.