Natječaj za prezentacije na Simpoziju “Revitalizacija industrijske baštine kroz turizam”

Natječaj za izlaganje/sudjelovanje na Festivalu industrijske baštine
31/03/2019
SIMPOZIJ INSPIRACIJA U TRBOVLJU
25/05/2019
Show all

Natječaj za prezentacije na Simpoziju “Revitalizacija industrijske baštine kroz turizam”

Prijava izlaganja/prezentacija na Simopziju Inspiracija

Stručni simpozij na temu revitalizacije industrijske baštine u turizmu održat će se 15.4.2019. u sklopu Festivala industrijske baštine u Gradskoj knjižnici u Labinu. Simpozij je namijenjen stručnoj javnosti u kulturi i turizmu lokalnim samoupravama kao i svima zainteresiranima.
Pozivamo sve stručnjake iz navedenog područja kao i organizacije i lokalne samouprave koje imaju iskustvo sa projektima revitalizacije industrijske baštine u turizmu da se prijave kao potencijalni izlagači na simpoziju.
Tema kolonije je industrijska baština gradova sudionika projekta Inspiracija. Organizator Labin Art Express XXI, putne troškove i hranu za izlagače.
Prijava mora sadržavati kratak opis izlaganja/prezentacije (do pola stranice teksta) kao i podatke o izlagaču/organizaciji.
Prijave slati na e-mail: aleksandra@lae.hr

Rok prijave:
Rok za slanje prijave je 10.04.2019. godine.

Odabir prijava:
Ocjenjivanje pristiglih prijedloga te izbor izlagača obavit će ocjenjivački tim u sastavu: Dean Zahtila (predsjednik LAE XXI), Noel Mirković (voditelj komunikacijskih aktivnosti), Aleksandra Lazarević (voditeljica projekta Inspiracija).

Projekt sufinancira Europska Unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj, u okviru Programa prekogranične suradnje Interreg Slovenija-Hrvatska V-A 2014.-2020.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.